Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε η να αλλάξετε το προιόν που αγοράσατε απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Όροι Επιστροφών

  • Το προιόν θα πρέπει να μην εχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να μην έχει ανοιχτεί και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
  • Το προιόν θα πρέπει να συνοδεύεται απο όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία αποδυκνύουν τη συναλλαγή (απόδειξη, τιμολόγιο κλπ.)
  • Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  τηλεφωνικά.

 Σε περίπτωση που κάποιο προιόν είναι ελλατωματικό  θα πρέπει να επιστρέφεται έντος 3 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς του.

Επιστροφές προιόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δε θα γίνονται δεκτές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές στα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου.

 

Διαδικασία επιστροφής η αλλαγής προιόντων

Σε αυτή την περίπτωση θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία.

i. Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

ii. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε την επιθυμία σας για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος. Στην περίπτωση της αλλαγής παρακαλούμε να αναφέρετε και το νέο προϊόν που επιθυμείτε να σας αποστείλουμε. Επιπλέον παρακαλούμε να μας παραθέσετε και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς αλλαγή ή επιστροφή.

iii. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου μεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών.
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος, τα έξοδα αποστολής του νέου επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.